Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

De Kring

+ Google Maps
Nekkersberglaan 2
9000
Gent, België

februari 2020

De Pretkamjonet

25 februari 2020 @ 14:00 - 17:00
De Kring, Nekkersberglaan 2
9000
Gent, België
+ Google Maps

Neem deel aan de tofste kinderactiviteiten op het plein vóór de Kring. De Pretkamjonet van Stad Gent komt ook tijdens de krokusvakantie naar de Watersportbaan. Kindjes uit de buurt kunnen er zich uitleven op het springkasteel, zich laten schminken, een gigantische vier-op-een-rij spelen, of zich wagen aan een partijtje touwtrekken. De ouders kunnen gezellig keuvelen met de andere ouders en genieten van een kop koffie of thee.

Meer weten »

Sportieve namiddag met sportaround

26 februari 2020 @ 14:00 - 17:00
De Kring, Nekkersberglaan 2
9000
Gent, België
+ Google Maps

Neem deel aan de tofste kinderactiviteiten op het plein vóór de Kring. Sportaround is een organisatie die streeft naar sportmogelijkheden voor iedereen! Wij zijn er van overtuigd dat mensen door middel van sport kansen krijgen om zich op een positieve wijze te ontplooien. Door aan sport te doen ga je je beter voelen… Je ontdekt talenten en kweekt zelfvertrouwen… Je kan dat goede gevoel doorgeven aan anderen… Je gaat tot een groep behoren waarin je elkaar steunt door dik en…

Meer weten »

Circusplaneet

27 februari 2020 @ 14:00 - 17:00
De Kring, Nekkersberglaan 2
9000
Gent, België
+ Google Maps

Neem deel aan de tofste kinderactiviteiten op het plein vóór de Kring.     De circusplaneet strijkt neer op de Watersportbaan. Circus werkt! Circus brengt mensen dichter bij elkaar. Circus geeft kinderen en jongeren de kans om hun talent te ontplooien. Door circus leer je doorzetten en jezelf waarderen dus... een niet te missen activiteit voor jong en oud! De ouders kunnen gezellig keuvelen met de andere ouders en genieten van een kop koffie of thee.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen